A R S G E O T E C N I C A

Carregant...

Centre Comercial Oasis, local nº 41 - 08870 Sitges +34 938947993 info@arsgeotecnica.com

    Actualment esteu aquí!
  • Inici
  • Redacció de projectes
Imatge servei 1

REDACCIÓ DE PROJECTES

Redacció de projectes per a la prevenció i/o mitigació de riscos geològics relacionats amb moviments de massa

EXPLICACIÓ DEL SERVEI

Proveïm als nostres clients del servei de gestió i redacció de projectes per a l’estabilització de terrenys amb problemes de moviments de massa.
Diferents fases del servei:

⦁ Fase inicial de diagnòstic previ
⦁ Fase d’investigació, tant de camp com de laboratori, per a generar el model geològic del subsòl i definir el tipus i mecanisme de la inestabilitat
⦁ Anàlisi de la problemàtica i redacció de projecte executiu d’obra per tal de donar solució al problema en base a les necessitats del client

EXEMPLES DE PROJECTES REDACTATS RECENTMENT

⦁ Estabilització d’un talús al Carrer de l’estació, entre la finca nº4 i l’ascensor d’accés al Carrer de la Concepció, al municipi de Sallent.
⦁ Projecte per a la reparació d’un mur a l’esplanada d’aparcament del santuari de Nostra Senyora de Gràcia (Llucmajor-Mallorca).
⦁ Urbanització i protecció contra els despreniments rocosos d’un itinerari de vianants al vial d’accés al barri de la Balconada de Sant Vicenç de Castellet.
⦁ Consolidació d’un talús mitjançant la tècnica del Soil Nailing al Carrer Danubi nº12-16 a Sant Cugat del Vallès.
⦁ Trabajos de reparación y protección de un talud contra la caída de bloques rocosos en la Carretera de Castilla nº14 de Tarazona (Provincia de Zaragoza)
⦁ Construcció d’un mur de gabions a la pista exterior del Pavelló Poliesportiu de Ribes en substitució d’un mur inestable (Sant Pere de Ribes)
⦁ Protecció contra els despreniments rocosos de 160 metres lineals de passeig marítim de la Cala Galdana al terme municipal de Ferreries (Menorca)
⦁ Millora de l’estabilitat del talús sota la carretera B-211 a l’alçada de Can Cuadras (Sant Pere de Ribes)
⦁ Protecció contra els despreniments procedents d’un talús ubicat a la Penya del Maltemps (darrere finques del Carrer del Capellans nº33 a 39) d’Arenys de Mar
⦁ Protecció contra l’erosió i els esllavissaments de terres i rocas d'un talús sito a la finca del Carrer Cuesta Crucifijo nº18 de Tarazona
⦁ Estabilització d’un talús rocós ubicat a la part posterior de la finca del Carrer Santuari nº24-26 de Barcelona
⦁ Protecció contra l’erosió i els esllavissaments de terres del talús anomenat “Timba de Can Cuadras” (Terme Municipal de Sant Pere de Ribes)
⦁ Estabilització d’un bloc rocós en un penyassegat ubicat a la part posterior de la finca del Carrer de la Cova Fumada nº7 de Castelldefels
⦁ Protecció contra l’erosió i els esllavissaments de terres d’un talús ubicat al Port de Fornells (Terme Municipal de Begur)
⦁ Protecció contra la caiguda de blocs rocosos d’un talús ubicat a l’encreuament del Psg. Marítim del President Josep Irla amb l’Av. St Elm de Sant Feliu de Guíxols
⦁ Consolidació d’un talús al Passeig Fueros de Aragón nº24 de Tarazona (Provincia de Zaragoza)

Web desenvolupada per Javajan experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.